490.00EUR

Suunto D4i novo rannetietokone USB kaapelilla

Suunto D4i novo rannetietokone USB kaapelilla
Suunto D4i novo on täydellinen etappipysähdykset ilmoittava ilmaintegroitu sukellustietokone
Suunto D4i sopii erinomaisesti vapaasukeltajille, kaikenlaisiin sukelluksiin kaikenlaisissa paikoissa. Loistavien vapaasukellusominaisuuksien lisäksi voit tarkistaa säiliöpaineen sekä ilmankulutuksen perusteella lasketun jäljellä olevan ilma-ajan. Koettele rajojasi ja nauti uusista elämyksistä.
Tietokoneeseen voi erikseen hankkia Suunto painelähettimen, jolloin tietokone laskee lisäksi arviota säiliön ilmamäärän riittävyydestä. Sen neljä toimintotilaa, sukelluksen suunnittelu- ja analysointitoiminno. D4i-sukellustietokoneeseen on saatavana lisävarusteena langaton ilmaintegrointi, jonka avulla voit helposti seurata säiliön painetta ja ilmamäärän perusteella laskettua jäljellä olevaa sukellusaikaa vilkaisemalla rannetietokonettasi, jolloin sinulle jää enemmän aikaa nauttia itse sukeltamisesta.

Jaa sukelluskokemuksesi muiden kanssa
DM4 with Movescount -ohjelmiston ja kannettavan tietokoneen avulla voit helposti synkronoida Suunto D4i:n Movescount.com-verkkoyhteisön kanssa. Verkkoyhteisössä voit tallentaa ja jakaa sukellustietojasi, kuviasi ja paljon muuta. Movescountissa voit myös jakaa vinkkejä hienoista sukelluspaikoista ja verkostoitua kaikkialta maailmasta kotoisin olevien sukeltajien kanssa.

Vaivaton käyttö
Helppolukuisen pistematriisinäytön ja elektroluminenssitaustavalon ansiosta kaikki sukelluksen kannalta tärkeät tiedot – syvyys, sukellusaika ja dekompressiotiedot – näkyvät selkeinä.

Monipuoliset toimintatilat
Nykyinen syvyys ja enimmäissyvyys, kellonaika, sukellusaika ja dekompressioaika näkyvät kirkkaassa ja helppolukuisessa näytössä paineilma- ja nitroksitilassa. Syvyyteen ja aikaan liittyvät ääni- ja näyttöhälytykset ilmoittavat käyttäjälle, milloin on aika aloittaa nousu. Nitroksitilassa voit pidentää sukellusaikaa säätämällä kaasun happipitoisuudeksi 21–50 % ja hapen osapaineen raja-arvoiksi 0,5–1,6 bar.

Tuotevaihtoehdot:

Väri:

Tuotearviot
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Jaa tuote
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English