1,809.59EUR

Ursuit Heavy Light BDS Kevlar

Ursuit Heavy Light BDS Kevlar
Heavy Light BDS Kevlar (Breathable Diving Suit) on kehitetty erityisesti vaativiin pintapelastus-, ammatti- ja tekniikkasukelluksiin. Materiaalina on erittäin kevyt ja hengittävä Kevlarilla vahvistettu trilaminaatti, jonka ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta.

Hyvän ergonomiansa ja keveytensä ansiosta HL Kevlar BDS -puku on oiva valinta ammattilaiselle vaativiin pelastussukellus- ja pintapelastustehtäviin. Keveyden ja hengittävyyden vuoksi puku sopii hyvin myös matkustuskäyttöön. Sukellusasentoon esitaivutetut hihat parantavat kokonaisuuden ergonomiaa.

Heavy Light BDS Kevlar on valmistettu erittäin kevyestä trilaminaatista joka on vahvistettu Kevlarilla (20%). Keveydestään huolimatta se on kulutuskestävyydeltään huippuluokkaa.

Puvun paino on vain n. 3,6 kg (L-koko).

Lämpökaulus ja irrallinen neopreenihuppu tekevät puvusta miellyttävän käyttää.

Etuvetoketjun ansiosta puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumisen ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta. Pukua on saatavana erikoistilauksesta myös hartiavetoketjulla.

Automaattinen matalaprofiilinen suodattimella varustettu tyhjennysventtiili poistaa käytännössä venttiilin huoltotarpeen ja helpottaa muiden varusteiden pukemista. Pyörivä täyttöventtiili vähentää letkuun kohdistuvaa rasitusta.Täyttöventtiilin takana neopreenikuminen pehmuke jakamaan tasaisemmin pukuun tulevaa kylmää ilmaa.

Puvussa on sisäänrakennetut säädettävät olkaimet jotka muodostavat yhdessä haararemmin kanssa nk. teleskooppivyötärön. Teleskooppivyötärön ja kevyen materiaalin ansiosta on puvun ergonominen toiminta rinnastettavissa tavalliseen työvaatteeseen. Teleskooppivyötärö mahdollistaa puvun käytön eripituisilla henkilöillä.

Uudentyyppiset tilavat Tech -reisitaskut molemmin puolin. Tech -taskut on helppo avata myös kuivahanskoilla, lisäksi taskun läpässä on pieni vetoketjullinen tasku. Taskun sisässä kaksi joustavaa lenkkiä.

Vahvikkeet hartioilla ja haaroissa, sekä polvissa ja takamuksessa.

Lateksikumipäällysteiset 4 mm neopreenijalkineet vähentävät lisäeristyksen tarvetta ja soveltuvat taipuisan rakenteensa vuoksi erinomaisesti räpyläuintiin. Sopivan kokoinen jalkine estää ylimääräisen ilman pääsyn jalkineiden sisään ja eliminoi siitä aiheutuvan nosteen parantaen sukellusmukavuutta. Kantapäässä on pieni uloke, joka pitää räpylän turvallisesti paikallaan.

Tuotevaihtoehdot:

Koko:

Tuotearviot
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Jaa tuote
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English