1,660.00EUR

Ursuit Heavy Light Softdura FZ

Ursuit Heavy Light Softdura FZ
Kuivapuku Etu vetoketjulla

HL Softdura on valmistettu erittäin kulutuskestävästä, mutta silti notkeasta cordurapäällysteisestä polyestertrilaminaatista. Puvun ergonomia on huippuluokkaa ja siksi Ursuit HL Softdura sopii erinomaisesti myös pitkiin sukelluksiin.

Lämpökaulus ja irrallinen neopreenihuppu tekevät puvusta miellyttävän käyttää. Saatavana tilauksesta myös kiinteällä hupulla.

Etuvetoketjun ansiosta puvun voi pukea itse päälle. Kuivaketjun suoja estää liivin hankautumisen ja pitää kuivaketjun puhtaana hiekasta ja liasta.

Patentoitu Flat Seam-teknologia tekee puvun saumarakenteesta joustavan ja kestävän. Sauma rakentuu ns. puskusaumasta, joka teipataan sekä ulko- että sisäpuolelta siten, ettei päällekkäisiä materiaalikerroksia pääse syntymään.

Puvussa on sisäänrakennetut säädettävät olkaimet jotka muodostavat yhdessä haararemmin kanssa nk. teleskooppivyötärön. Teleskooppivyötärön ja kevyen materiaalin ansiosta on puvun ergonominen toiminta rinnastettavissa tavalliseen vaatteeseen.

D-renkaat taskuissa lampun tms. kiinnittämistä varten. Lämpöliimatut polvi-, takamus- ja kyynärvahvikkeet. Lateksikumipäällysteiset 4 mm neopreenijalkineet vähentävät lisäeristyksen tarvetta ja soveltuvat taipuisan rakenteensa vuoksi erinomaisesti räpyläuintiin. Kantapäässä pieni uloke, joka pitää räpylän turvallisesti paikoillaan.

Paino n. 4,2kg (L koko).
Täyttöletku, paikkaustarvikkeet ja kuljetuskassi

Tuotevaihtoehdot:

Koko:

Tuotearviot
Pikahaku
 
Käytä hakusanoja löytääksesi etsimäsi tuote varten.
Tarkennettu haku
Weezle Extreme Plus
Weezle Extreme Plus
300.00EUR
235.00EUR
Jaa tuote
Jaa Facebookissa
Jaa Twitterissä
Kieli
Finnish English